velika-nadzorVideo nadzor

 

Video nadzor i kontrola nad objektom sa mobilnog telefona je jedno od naših rešenja za video nadzor i praćenje objekta. U zavisnosti od željenog načina kontrole video nadzora objekta zavisi i tip kamera koji se ugrađuje. Izvršavamo procenu rizika nad objektom.

Sistem za video nadzor objekta sa alarmom se postavlja u dve varijante za kontrolu nadzora. A nakon procene rizika objekta se pravi ponuda za najefikasnije rešenje. Za kontrolu video nadzora na daljinu su neophodne IP kamere. Što jeste najatraktivnija varijanta za video nadzor objekta.

Video nadzor se uvek smatra dobrom investicijom, bilo da imate potrebu video nadzora vašeg doma ili firme.
Za sistem video nadzora na daljinu je pored kamera i centralnog sistema za snimanje, neophododan interenet priključak i dobra internet konekcija.
Naši timovi montažera mogu na teritoriji cele Srbije u roku od par dana odgovoriti na vaš zahtev i montirati video nadzor ili alarmni sistem po pristupačnim cenama.

Video nadzor se uvek smatra dobrom investicijom, bilo da imate potrebu video nadzora vašeg doma ili firme.

U ponudi imamo kvalitetnu i pouzdanu uslugu prodaje uređaja za video nadzor, ugradnju video nadzora i održavanje kompleksnih sistema za video nadzor. Savremena tehnologija i ugradnja video nadzora je naša specijalnost.

VIDEO NADZOR – IMPLEMENTACIJA

OSNOVNA PROCEDURA SADRŽI PET KORAKA IMPLEMENTACIJE SISTEMA VIDEO NADZORA

Pregled objekta od strane stručne osobe 50% je posla i bez njega velika je verovatnoća za pogrešnim izborom opreme. Naš pregled za Vas je potpuno besplatan.

Kreiranje ponude na osnovu analize objekta i potreba poručioca, isključivo sa proverenim i kvalitetnim izborom opreme, koju smo selektovali iz prakse sa terena.

Ugradnji pristupamo odgovorno i profesionalno bez improvizacije.

Nakon instalacije sistema, korisnika obučavamo da lako koristi sistem i sve njegove funkcionalnosti.

Po potrebi poručioca dogovaramo periodično održavanje sistema za Video nadzor.

video-nadzor-pristup-mobilnim-uređajem