Ko smo mi?

Adresa naše web stranice je: http://biometrija2.rs. i https://biometrija.rs

Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo

komentari

Kada postioci ostavljaju komentare na web stranici, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca i niz korisničkih agenata web-pregkedača kako bi pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Anonimni niz stvoren s adrese e-pošte (koja se takođe naziva hash) može se dostaviti usluzi Gravatar da vidi koristi li je. Pravila o privatnosti usluge Gravatar dostupna su ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

media

Ako slike prenesete na web mesto, trebali biste izbegavati prenos slika sa uključenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posetioci web stranice mogu preuzeti i izvući sve podatke o lokaciji sa slika na web mestu.

Obrasci za kontakt
kolačići

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete se uključiti u spremanje vašeg imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost tako da vam ne bi trebalo ponovno unositi svoje podatke kad ostavite drugi komentar. Ovi kolačići trajat će godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu stranicu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvata li vaš pregledač kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pregledač.

Kad se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje podataka o prijavi i izbora ekrana. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići opcija ekrana traju godinu dana. Ako odaberete „Upamti me“, prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, u vaš će se pregledač snimiti dodatni kolačić. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve lične podatke i jednostavno označava ID posta članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica

Članci na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. Videozapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posetioc posetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati ​​dodatno praćenje treće strane i nadzirati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na toj web lokaciji.

Analitika
S kim delimo vaše podatke
Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se u nedogled. To je način da automatski možemo prepoznati i odobriti sve dalje komentare, umesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registruju na našoj web stranici (ako postoje), takođe čuvamo lične podatke koje daju u njihov korisnički profil. Svi korisnici mogu videti, urediti ili izbrisati svoje lične podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promeniti korisničko ime). Administratori web stranica takođe mogu vidjeti i urediti te podatke.

Koja su prava nad vašim podacima

Ako na ovoj web stranici imate račun ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Možete i zatražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Kamo šaljemo vaše podatke

Komentari posetioca mogu se proveriti putem automatizovane usluge otkrivanja neželjene pošte.

Vaši podaci za kontakt
Dodatne informacije
Kako štitimo vaše podatke
Koje postupke kršenja podataka imamo
Od kojih trećih strana primamo podatke
Što automatizirano odlučivanje i / ili profiliranje radimo s korisničkim podacima
Zahtjevi industrijskog objavljivanja