Instalacija i prodaja Parking rami. Parking rampe sa industrijskim motorima. Kontrola pristupa se vrši putem UHF, MiFare ili RFID čitača.

Bionik – ROGER Technology – RAMPA

Instalacije i projektovanje parking sistema. Primena je rezidencijalna i komercijalna. Naši instalateri su sertifikovani od strane proizvođača. Instalacije se vrše u skladu sa standardima za instalaciju kao i ISO 9001 standardom za kvalitet.

Partnerska kompanija TTK Trafic doo vrši instalaciju horizontalne i vertikalne saobraćajne signalizacije, kao i projekat toka saobraćaja. U mogućnosti smo da Vam ponudimo kompletno rešenje po sistemu ključ u ruke.

Instalacija se vrši po projektu investitora. Ukoliko ne postoji projekat naši sertifikovani inženjeri i instalateri vam mogu ponuditi optimalno rešenje.

Primene: Parking, krug fabrike, kolski prolazi sa kontrolom pristupa itd.

Parking rampa – UHF čitač

Autentifikacija ulaska se vrši putem UHF ili RFID taga. UHF indentifikacija omogućava da korisnik iz vozila do udaljenosti od nekoliko metara bezkontaktno vrši autorizaciju i otvara rampu. Mogućnost programiranja sistema ulazaka i izlazaka po želji investitora putem kontrolera. Moguće je ograničiti da prilikom ulaska mora da postoji i izlazak, da ne bi došlo do zloupotrebe. Moguće je takodje podesiti i vreme u koje korisnik može da koristi parking, kao i brojne druge pogodnosti.

Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i pouzdanost sistema koji nudimo.