Evidencija radnog vremena

Sistem za evidenciju radnog vremena NZS

Saradnja sa Nacionalnom službom zapošljavanja je pravi primer skalabilnosti programa za evidenciju radnog vremena.

Posebno ističemo saradnju sa Nacionalnom službom za zaposljavaje jer smo obavili postavljene sistema aparata-opreme za evidenciju na području cele Srbije. Sistem ima preko 2000 aktivnih korisnika za koje se vodi evidencija radnog vremena. Softver koristi objedinjenu bazu za terminala evidencije radnog vremena sa cele teritorije Srbije.

Evidencija radnog vremena za preko 2000 zaposlenih

Postavljena je oprema za očitavanje kartica zaposlenih lica i integrisana sa softverom za evidenciju zaposlenih. Ugradnja uređaja za evidenciju radnog vremena i implementacija podataka na objedinjenu bazu se načešće obavlja u nekoliko delova poslovnog objekta. Nekoliko sektora zahteva sopstvene terminale za evidenciju radnog vremena, a najčešće se ugrađuju na portirnici, proizvodnom pogonu, kuhinji i drugim namenskim delovima poslovnog objekta. Najšire primenjen je terminal tj. uređaj za očitavanje radnog vremena zaposlenih upotrebom ID – identifikacionih kartica. U ponudi postoje najrazličitije varijante uređaja za evidenciju radnog vremena od jednostavnih uređaja sa display-om za vreme i tekstualni prikaz podataka zaposlenog. Pa sve do naprednih uređaja za evidenciju radnog vremena koji imaju integrisanu kameru i moderan display.

Zadovoljni klijenti i dugoročna saradnja je ono što nas čini motivisanim za dalja usavršavanja i praćenje tehnoloških trendova. Tehnologija koja se danas primenjuje u evidenciji radnog vremena zaposlenih je podignuta na sasvim pristojan nivo što se tiče bezbednosti u korišćenju i primenjivanju istih.

evidencija-radnog-vremena

Evidencija radnog vremena za više od 2000 korisnika

Više o proizvodina koje možete naći u našim ponudama za sistem evidencije radnog vremena možete pogledati klikom na link OVDE.

Tags:

reference

Info podaci

+381 (0)11 2198 577

+381 (0)64 111 8108

office@sistim.rs

Adresa

Radoja Dakića 10, 11080 Zemun

Beograd, R. Srbija

Evidencija radnog vremena

Newsletter